Garantie

De garantie varieert – afhankelijk van merk en specifiek product – tussen de 2 en 5 jaar. In het algemeen geldt dat de duurdere ledlampen een langere garantie hebben. De ervaring is dat als lampen niet defect raken in het eerste jaar, ze doorgaans meer dan 10 jaar meegaan. Mochten je lampen desalniettemin defect raken tussen 2 en 5 jaar, informeer dan info@samelight.eu of telefonisch: 0161 870 911 om te vragen wat de precieze garantieperiode van je lamp is. Vaak geeft de website van Samelight (www.samelight.eu) al uitsluitsel per ledlamp over de garantietermijn.

Let op: bij enkele G4 producten geldt de garantie alleen wanneer je ook een geschikte led-transformator / dimmer in je bestelling hebt aangeschaft.

Het kan altijd gebeuren dat er een productiefout gemaakt is bij je ledlamp. Als er twee ledlampen defect raken in korte tijd dan is er onvermijdelijk iets mis met jouw installatie, bijv. een transformator die niet weet om te gaan met de veel lagere belasting (W) en daardoor te hoge spanningen of stromen genereert. In dat geval is de garantie beperkt tot maximaal 2 ledlampen per bestelling.