Garantie

De garantie varieert – afhankelijk van merk en specifiek product – tussen de 1 en 5 jaar. In het algemeen geldt dat de duurdere ledlampen een langere garantie hebben. De ervaring is dat als lampen niet defect raken in het eerste jaar, ze doorgaans meer dan 10 jaar meegaan. Mochten je lampen desalniettemin defect raken tussen 1 en 5 jaar, informeer dan info@samelight.eu of telefonisch: 0161 870 911 om te vragen wat de precieze garantieperiode van je lamp is. Vaak geeft de website van Samelight (www.samelight.nl) al uitsluitsel per ledlamp over de garantietermijn.

Let op: bij enkele G4 producten geldt de garantie alleen wanneer je ook een geschikte led-transformator / dimmer in je bestelling hebt aangeschaft. Dat staat vermeld bij betreffende ledlampen!

Het kan altijd gebeuren dat er een productiefout gemaakt is bij je ledlamp. Daar gaan we coulant mee om.

Als er twee ledlampen defect raken in korte tijd dan is er onvermijdelijk iets mis met jouw installatie, bijv. een transformator of dimmer die niet weet om te gaan met het veel lagere lampvermogen en daardoor te hoge spanningen of stromen genereert. De onderbouwing daarvoor: gemiddeld stellen we vast dat veel minder dan 1 op de 1000 ledlampen binnen een jaar defect raakt. Met een gemiddelde bestelling van 10 ledlampen heb je dus maximaal 1 op de 100 kans dat één ledlamp uit je bestelling defect raakt. De kans dat je twee defecte ledlampen in één bestelling van 10 ledlampen treft is dus 1 op de 10.000. Om die reden is de garantie beperkt tot maximaal 2 ledlampen per bestelling.

De garantie op Methven en Altered handdouches (2 jaar) wordt verzorgd door Zuenco VOF, Potgieterstraat 25-b, 1053 XR Amsterdam. Mocht er iets misgaan met je handdouche, informeer dan info@zuenco.nl of telefonisch: 06 3015 6733.