Herroepingsrecht

Je kunt de koopovereenkomst met betrekking tot de aankoop van producten bij LedAdvisor gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. Deze zichttermijn start een dag nadat je je bestelling hebt ontvangen.

Tijdens de bedenktijd zal je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Je zult het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat een consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij/zij dat in een winkel zou mogen doen.

Mocht je besluiten de producten retour te zenden, zorg er dan voor dat wij deze in oorspronkelijke staat en onbeschadigd terugontvangen. Het risico van het retour-transport is voor jouw rekening, zorg er dus voor dat je de producten goed verpakt zodat deze niet kunnen beschadigen. Het adres waar zowel ledlampen en handdouches naar terug gezonden dienen te worden is Samelight, Paardeweide 38, 4824 EH Breda, Nederland. Stuur ter informatie een mail over je terugzending aan ledadvisor@kpnmail.nl met vermelding van je bestelnummer en sluit graag een kopie daarvan bij je retourzending.

Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, meld dit dan binnen de bedenktermijn door middel van het modelformulier voor herroeping of op andere ondubbelzinnige wijze aan ledadvisor@kpnmail.nl.

De consument betaalt bij herroeping de kosten van het terugzenden van het product, conform de gebruikelijke voorwaarden bij webshop-aankopen.

Modelformulier

Download hetĀ modelformulier