Retourneren en ruilen

Wanneer je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling al je ledlampen retour wilt zenden dan kan dat. Stuur je zending – onder vermelding van het bestelnummer – naar Samelight, Burgemeester Krollaan 19A, 5126 PT Gilze, Nederland. Dat bestelnummer vind je in de bevestigingsmail die je via e-mail hebt ontvangen onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling. Informeer ledadvisor@kpnmail.nl altijd over je retourzending en geef duidelijk aan wat je wilt wat er moet gebeuren met je bestelling. 

Na ontvangst en controle van je retourzending vergoedt LedAdvisor binnen 7 dagen het volledige bedrag (als je de ledlampen op eigen kosten besteld hebt) OF maakt het bedrag weer beschikbaar op je cadeaubon (betreft: bestellingen via het Regionaal Energieloket) OF je ontvangt een kortingsbon van LedAdvisor die twee maanden lang geldig blijft (betreft: bestellingen via het Duurzaam Bouwloket). Ook de verzendkosten van de zending van ons naar jou worden gecrediteerd mits de zending in zijn geheel geretourneerd is. Uiteraard ontvang je je eventuele bijbetaling via iDEAL terug (zelf een betaalverzoek aanmaken en dat opsturen aan ledadvisor@kpnmail.nl). Als je slechts een gedeelte van de ledlampen retour stuurt dan crediteert LedAdvisor de verzendkosten van de zending van ons naar jou uiteraard niet.

Mocht je besluiten je ledlampen retour te zenden, zorg er dan voor dat wij deze in correcte staat terugontvangen: in zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd. Het risico van het transport van jou naar ons is voor jouw rekening: zorg er dus voor dat je de producten goed verpakt zodat deze niet kunnen beschadigen. Ons criterium voor ‘correcte ontvangst’ is dat we de lampen weer aan andere klanten kunnen doorverkopen, in een staat zoals je nieuw aangeschafte producten zelf wilt ontvangen. 

Conform de gebruikelijke voorwaarden bij webshop-aankopen zijn de verzendkosten van jou naar ons altijd voor eigen rekening. Ter indicatie, het via PostNL online versturen van een pakket van 100 x 50 x 50 cm via PostNL kost 6,75 euro. Een brievenbuspakket van 38 x 26 x 3 cm kost 4,10 euro. In de Primera-winkel kost het iets meer. 

Ten allen tijde zal onze partner-leverancier Samelight de producten zorgvuldig verpakken om de ledlampen zonder schade bij de consument af te leveren. Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan zijn, dan verzoeken wij om daarvan een foto te maken en die binnen 24 uur na ontvangst van je levering aan info@samelight.eu te sturen zodat we een nieuwe ledlamp aan je kunnen versturen. Laat je dit na, dan kan de schade aan het product na levering ontstaan en zijn wij daar niet langer verantwoordelijk voor.

Incidenteel bestellen klanten verkeerde producten. Bij LedAdvisor kan je deze gewoon ruilen voor andere ledlampen. Als je wilt omruilen:  retourneer – op eigen kosten – de zending aan Samelight, Burgemeester Krollaan 19A, 5126 PT Gilze, Nederland (met vermelding van je ordernummer) en stuur een mail aan ledadvisor@kpnmail.nl welke ledlampen je gaat terugsturen en dat je ter compensatie een kortingsbon van LedAdvisor wilt ontvangen. Na correcte ontvangst van je (gedeeltelijke) retourorder ontvang je binnen een week die kortingsbon van LedAdvisor voor de eerder in rekening gebrachte kosten voor je geretourneerde ledlampen. Je kunt die kortingsbon dan binnen 2 maanden besteden bij LedAdvisor. Vul de kortingsbon bovenaan in bij je afrekening bij ‘Mijn ledlampen zijn voor eigen rekening’.

LedAdvisor vergoedt per klant maximaal 1x de verzendkosten voor een garantiezending.