Retourneren en ruilen

 

Wanneer je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling al je ledlampen retour wilt zenden dan kan dat: stuur je zending – onder vermelding van het bestelnummer – naar Samelight, Burgemeester Krollaan 19A, 5126 PT Gilze, Nederland. Dat bestelnummer vind je in de bevestigingsmail die je via e-mail onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling hebt ontvangen. Informeer ook altijd ledadvisor@kpnmail.nl over je retourzending. 

Na ontvangst en controle van je retourzending vergoedt LedAdvisor binnen 7 dagen het volledige bedrag op het gebruikte rekeningnummer (als je de ledlampen op eigen kosten besteld hebt) of maakt het bedrag weer beschikbaar op je cadeaubon (betreft: bestellingen via het Regionaal Energieloket) of je ontvangt een cadeaubon van LedAdvisor die twee maanden lang geldig blijft (betreft: bestellingen via het Duurzaam Bouwloket). Ook de door jou betaalde verzendkosten van de heenzending (dat is: van ons naar jou) worden gecrediteerd mits de zending in zijn geheel geretourneerd is. Uiteraard ontvang je sowieso je eventuele bijbetaling via iDEAL terug (graag zelf een betaalverzoek aanmaken en dat opsturen aan ledadvisor@kpnmail.nl). Als je slechts een gedeelte van de ledlampen retour stuurt dan crediteert LedAdvisor de verzendkosten van de heenzending niet.

Mocht je besluiten je ledlampen retour te zenden, zorg er dan voor dat wij deze in zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd terugontvangen. Het risico van het retourtransport (dat is: van jou naar ons) is voor jouw rekening: zorg er dus voor dat je de producten goed verpakt zodat deze niet kunnen beschadigen. Ons criterium voor ‘correcte ontvangst’ is dat we de lampen weer aan andere klanten kunnen doorverkopen. 

Conform de gebruikelijke voorwaarden bij webshop-aankopen zijn de verzendkosten van je retourzending (dat is: van jou naar ons) voor eigen rekening. Ter indicatie, het via PostNL online versturen van een pakket van 100 x 50 x 50 cm via PostNL kost 6,75 euro. Een brievenbuspakket van 38 x 26 x 3 cm kost 4,10 euro. In de Primera-winkel kost het iets meer. 

Ten allen tijde zal onze partner Samelight de producten zorgvuldig verpakken om de ledlampen zonder schade bij de consument af te leveren. Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan zijn, dan verzoeken wij om daarvan een foto te maken en die binnen 24 uur na ontvangst van je levering aan info@samelight.eu te sturen zodat we een nieuwe ledlamp aan je kunnen versturen. Laat je dit na, dan kan de schade aan het product na levering ontstaan en zijn wij daar niet langer verantwoordelijk voor.

Soms komt het helaas voor dat er door klanten verkeerde producten worden besteld. Bij LedAdvisor kan je deze gewoon ruilen voor andere ledlampen. Retourneer – op eigen kosten – de zending aan Samelight, Burgemeester Krollaan 19A, 5126 PT Gilze, Nederland en stuur een mail aan ledadvisor@kpnmail.nl welke ledlampen je in plaats daarvan wilt ontvangen. Om fouten te vermijden vragen we je om de omruil aan te melden op exact de volgende manier, bijvoorbeeld: ‘graag 6x EAN 8718699770440 omruilen voor 8x EAN 8712879140054 en 4x EAN 8712879137788′. Die EAN-nummers kun je vinden op www.ledadvisor.nl bij je bestelde of te bestellen ledlamp als je klikt op de knop ‘productspecificaties’ waar je het EAN-nummer helemaal onderaan ziet staan. Bij omruilen worden géén nieuwe verzendkosten in rekening gebracht. De eventuele financiële verrekening van een en ander handelt LedAdvisor met je af. Voeg altijd een kopie van je omruilverzoek bij het te retourneren pakket! 

LedAdvisor vergoedt per klant maximaal 1x de extra verzendkosten voor een omruil- en/of garantiezending.