Retourneren en ruilen

Wanneer je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling al je bestelde producten retour wilt zenden dan kan dat. Stuur je zending – onder vermelding van het bestelnummer – naar Samelight, Paardeweide 38, 4824 EH Breda, Nederland. Dat bestelnummer vind je in de bevestigingsmail die je via e-mail hebt ontvangen onmiddellijk na het plaatsen van je bestelling.

Na ontvangst en controle van je retourzending stort LedAdvisor binnen 7 dagen het volledige bedrag op je rekening (als je de producten op eigen kosten besteld hebt) OF je ontvangt een kortingsbon van LedAdvisor die twee maanden lang geldig blijft (betreft: bestellingen via het Duurzaam Bouwloket of GroupCard). Ook de verzendkosten van de zending van ons naar jou worden gecrediteerd mits de zending in zijn geheel geretourneerd is. Uiteraard ontvang je je eventuele bijbetaling via iDEAL terug (daarvoor graag zelf een kant en klaar betaalverzoek aanmaken en dat opsturen aan ledadvisor@kpnmail.nl). Als je slechts een gedeelte van de producten retour stuurt dan crediteert LedAdvisor de verzendkosten van de zending van ons naar jou uiteraard niet.

Mocht je besluiten je producten retour te zenden, zorg er dan voor dat wij deze in correcte staat terugontvangen: in oorspronkelijke staat en onbeschadigd. Het risico van het transport van jou naar ons is voor jou: zorg er dus voor dat je de producten goed verpakt zodat deze niet kunnen beschadigen. Ons criterium voor ‘correcte ontvangst’ is dat we de producten weer aan andere klanten kunnen doorverkopen, in een staat zoals je nieuw aangeschafte producten zelf wilt ontvangen. 

Conform de gebruikelijke voorwaarden bij webshop-aankopen (met uitzondering van bijv. bol.com…) zijn de verzendkosten van jou naar ons altijd voor eigen rekening. Ter indicatie, het via PostNL online versturen van een pakket van 100 x 50 x 50 cm via PostNL kost 6,75 euro. Een brievenbuspakket van 38 x 26 x 3 cm kost 4,10 euro. In de Primera-winkel kost het iets meer. 

Ten allen tijde zal onze partner-leverancier Samelight de producten zorgvuldig verpakken om de ledlampen zonder schade bij de consument af te leveren. Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan zijn, dan verzoeken wij om daarvan een foto te maken en die binnen 24 uur na ontvangst van je levering aan info@samelight.eu te sturen zodat we een nieuw product aan je kunnen versturen. Laat je dit na, dan kan de schade aan het product na levering ontstaan en zijn wij daar niet langer verantwoordelijk voor.

Incidenteel bestellen klanten verkeerde producten. Bij LedAdvisor kan je deze gewoon ruilen voor andere producten. Als je wilt omruilen:  retourneer – op eigen kosten – de te ruilen producten aan Samelight, Paardeweide 38, 4824 EH Breda, Nederland (met vermelding van je ordernummer) en stuur een mail aan ledadvisor@kpnmail.nl dat je ter compensatie een kortingsbon van LedAdvisor wilt ontvangen. Na correcte ontvangst van je (gedeeltelijke) retourorder ontvang je binnen een week die kortingsbon van LedAdvisor voor de eerder in rekening gebrachte kosten voor je geretourneerde producten. Je kunt die kortingsbon dan binnen 2 maanden besteden bij LedAdvisor. Als het bestelbedrag (na aftrek van je kortingsbon) meer dan 60 euro is, dan is de verzending gratis. Vul de kortingsbon bovenaan in bij je afrekening op ledadvisor.nl bij ‘Mijn ledlampen zijn voor eigen rekening’.

LedAdvisor vergoedt per klant maximaal 1x de verzendkosten voor een garantiezending.