Retourneren en ruilen

Wanneer je binnen de zichttermijn van 30 dagen alle ledlampen retour wilt zenden dan kan: stuur je zending – onder vermelding van het factuurnummer – naar Samelight, Burgemeester Krollaan 19A, 5126 PT Gilze, Nederland. Het factuurnummer vindt je in de bevestigingsmail die je na het plaatsen van je bestelling hebt ontvangen. Informeer ook ledadvisor@kpnmail.nl over je retourzending. 

Na ontvangst en controle van je retourzending vergoedt LedAdvisor binnen 14 dagen het volledig bedrag op het gebruikte rekeningnummer of maakt het bedrag weer beschikbaar op je cadeaubon. Ook de door jouw betaalde verzendkosten van de heenzending worden gecrediteerd mits de zending in zijn geheel geretourneerd is. Als je slechts een gedeelte van de ledlampen retour stuurt dan crediteert LedAdvisor de verzendkosten van de heenzending niet.

Conform de gebruikelijke voorwaarden bij webshop-aankopen zijn de verzendkosten van je retourzending voor eigen rekening. Ter indicatie, het via PostNL online versturen van een pakket van 100 x 50 x 50 cm via PostNL kost 6,75 euro. Een brievenbuspakket van 38 x 26 x 3 cm kost 4,10 euro.

Ten allen tijde zal onze partner Samelight de producten zorgvuldig verpakken om de ledlampen zonder schade bij de consument af te leveren. Mocht er evenwel toch schade ontstaan zijn, dan verzoeken wij om daarvan een foto te maken en deze direct na ontvangst van de levering aan info@samelight.eu te sturen zodat een nieuw product besteld kan worden. Laat je dit na, dan kan de schade aan het product na levering ontstaan zijn en zijn wij daar niet langer verantwoordelijk voor.

Soms komt het helaas voor dat er verkeerde producten worden besteld. Bij LedAdvisor kan je deze uiteraard gewoon ruilen voor andere ledlampen. Retourneer – wel op eigen kosten – de zending aan Samelight, Burgemeester Krollaan 19A, 5126 PT Gilze, Nederland en stuur een mail aan ledadvisor@kpnmail.nl welke producten je in plaats daarvan wilt ontvangen. Om fouten te vermijden: graag de omruil aanmelden in de volgende vorm: bijv. 6x EAN 8718699770440 omruilen voor 8x EAN 8712879140054 en 4x EAN 8712879137788. Die EAN-nummers kun je vinden op www.ledadvisor.nl bij je bestelde of te bestellen ledlamp als je klikt op de knop ‘productspecificaties’, helemaal onderaan. Bij ruilen worden géén nieuwe verzendkosten in rekening gebracht. De eventuele verrekening van een en ander handelt LedAdvisor met je af. Voeg altijd een instructie (EAN-nummers etc.) bij het te retourneren pakket!