Retourneren en ruilen

Wanneer je binnen de zichttermijn van 30 dagen alle ledlampen retour wilt zenden dan kan: stuur je zending – onder vermelding van het factuurnummer – naar Samelight, Burgemeester Krollaan 19A, 5126 PT Gilze, Nederland. Het factuurnummer vindt je in de bevestigingsmail die je na het plaatsen van je bestelling hebt ontvangen.

Na ontvangst en controle van je retourzending vergoedt LedAdvisor binnen 14 dagen het volledig bedrag op het gebruikte rekeningnummer. Ook de door jouw betaalde verzendkosten van de heenzending worden gecrediteerd mits de zending in zijn geheel geretourneerd is. Als je slechts een gedeelte van de ledlampen retour stuurt dan crediteert LedAdvisor de verzendkosten van de heenzending niet.

Conform de gebruikelijke voorwaarden bij webshop-aankopen zijn de verzendkosten van je retourzending voor eigen rekening. Ter indicatie, een pakketzegel van PostNL kost 6,95 euro.

Ten allen tijde zal Samelight producten zorgvuldig verpakken om de ledlampen zonder schade bij de consument af te leveren. Mocht er evenwel toch schade ontstaan zijn, dan verzoeken wij om daarvan een foto te maken en deze direct na ontvangst van de levering aan Samelight te sturen zodat een nieuw product besteld kan worden. Laat je dit na, dan kan de schade aan het product na levering ontstaan zijn en zijn wij daar niet langer verantwoordelijk voor.

Soms komt het voor dat er verkeerde producten worden besteld. Bij LedAdvisor kan je deze uiteraard gewoon ruilen voor andere producten. Retourneer de zending aan Samelight met een kopie van de factuur en geef op de pakbon aan welke producten u graag zou willen ontvangen. Samelight ruilt dan de goederen om en berekent géén nieuwe verzendkosten. Je krijgt het geld van je geruilde lampen terug van LedAdvisor, en je ontvangt een factuur voor de nieuwe lampen.