Verzending en levering

Alle ledlampen op de website van LedAdvisor worden geleverd uit voorraad (aanwezig bij onze partner Samelight). Indien LedAdvisor je bestelling ontvangt voor 24.00 h dan heb je doorgaans je bestelling binnen 2 werkdagen in huis. Mocht een ledlamp tijdelijk uitverkocht zijn dan neemt Samelight actie om je bestelling alsnog zo snel als mogelijk uit te leveren. Vanwege piekbelastingen i.v.m. de verkopen aan ruim 100 Nederlandse gemeenten via het Regionaal Energieloket en het Duurzaam Bouwloket kan de levertijd incidenteel oplopen tot 2 weken. Je vindt de actuele te verwachten levertijd steeds op je orderbevestiging / besteloverzicht.

LedAdvisor levert momenteel alleen aan klanten in Nederland en België. In Nederland en België worden bestellingen verzonden via PostNL of DHL. Op het moment dat Samelight een zending verzendt ontvang je een trackingcode. Voor Nederland en België bedragen de verzendkosten 6,95 euro (incl. btw). Voor beide landen vervallen de verzendkosten bij bestellingen boven 60 euro.

Samelight besteedt veel zorg aan het inpakken van je bestelling. Mocht je je bestelling desondanks ontvangen met schade neem dan onmiddellijk contact op door een melding te sturen aan info@samelight.eu of telefonisch: 0161 870 911.

Voor klanten die ledlampen bestellen met overheidssubsidie geldt een minimum bestelbedrag van 40 euro. 

Zolang de rekening voor bestelde producten niet betaald is, blijven geleverde producten 100% eigendom van LedAdvisor.