Verzending en levering

Alle ledlampen op de website van LedAdvisor worden geleverd uit voorraad (aanwezig bij onze partner Samelight). Indien LedAdvisor je bestelling ontvangt op werkdagen voor 16.00 h dan heb je in de meeste gevallen de bestelling de volgende werkdag in huis. Mocht een ledlamp tijdelijk uitverkocht zijn dan neemt Samelight actie om je bestelling alsnog zo snel als mogelijk uit te leveren. Vanwege piekbelastingen i.v.m. de verkopen aan 50 Nederlandse gemeenten via het Regionaal Energieloket kan de levertijd sinds kort oplopen tot 2 weken. Je vindt de actuele te verwachten levertijd op zowel je orderbevesting als je besteloverzicht.

LedAdvisor levert momenteel alleen aan klanten in Nederland en België. In Nederland en België worden bestellingen verzonden via PostNL. Op het moment dat Samelight een zending verzendt ontvang je een trackingcode van PostNL.

Voor Nederland en België bedragen de verzendkosten 5,95 euro (incl. btw). Voor beide landen vervallen de verzendkosten bij bestellingen boven 60 euro.

Samelight besteedt veel zorg aan het inpakken van je bestelling. Mocht je je bestelling desondanks ontvangen met schade neem dan onmiddellijk contact op door een melding te sturen aan info@samelight.eu of telefonisch: +31 76 581 0005.